10 Nisan 2012 Salı

Warm Bodies

Warm Bodies, Isaac Marion’ın ılk romanıdır. Kitap, Seattle Post Intelligencer tarafından zombi aşk romanı olarak nitelendirilmektedir ve William Shakespeare’in Romeo ve Juliet eseriyle benzerlikler içermektedir. Seattle’lı yazar, romanı ilk olarak kendi yayımladı ve şahsi web sitesinden sattı. Simon and Schuster’in bir bölümü olan Atria Kitap, 2010′un başlarında kitabın yayın haklarını aldı.

Konu:
R bir zombidir. Zombi kıyameti sonrası, yıkılmış binaların, paslanmış arabaların, kırılmış camların ve terk edilmiş gökdelenlerin olduğu Amerika’da geçer. Sadece homurtularla ve basit hecelerle konuşabilir ve içerdiği hafızalardan dolayı insan beyni arzular. İntihara meyilli bir gencin beynini yedikten sonra R, gencin sevgilisi Julie Grigio’ya aşık olur. R, Julie’yi kesin bir ölümden kurtarır ve barınağına getirir. Julie ise buradan ayrılır. R ayakta kalan en büyük insan yerleşkesi olan Citi Stadium’a kadar onu takip eder. Bu ilişki, başta R olmak üzere tüm zombileri değiştirecek zincirleme bir reaksiyonun ilk adımı olacaktır...

Film:
Aktör Nicholas Hoult, Jonathan Levine’ın yazdığı ve yönettiği uyarlama filminde R’yi oynamak üzere seçildi. Filmde aynı zamanda Teresa Palmer Julie Grigio’yui, Rob Corddry M’yi ve John Malkovich General Grigio’yu canlandırdı. Dav Franco, Analeigh Tipton ve Cory Hardrict de filmde rol alan oyuncular arasında yer aldı.

Filmin Amerika'da şu anki düşünülen vizyon tarihi 1 Şubat 2013.

Şahsi Görüş:
Bu film gösteriyor ki, Vampir-İnsan aşkı yetmedi, Zombi-İnsan aşkı başladı, o da yetmeyecek Mumya-İnsan aşkı çıkacak derken en sonunda Recep İvedik'in dalga geçerek söylediği söz gerçeğe dönecek... İnsan ile Hayvan aşkı...!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...