2 Mayıs 2012 Çarşamba

En Çekici 10 Fantastik Film Kızı

Fantastik kurgunun en gözde isimleri ve filmlerden çok "Fantastik" güzellikleriyle kendilerinden söz ettiren en çekici 10 Fantastik film kızını seçtik.


10-Yüzüklerin Efendisi - Arwen (Liv Tyler)
Yüzüklerin efendisi Fantastik Film olarak bir devrimdir. Filmde hayranlık duyulan belki birçok kadın vardır (D.Onar'ın özellikle Eowyn'e olan hayranlığı gibi) ancak aralarında en çok konuşulanı Arwen'dir. Her ne kadar filmin başarısı çok büyük olsa da, Arwen listemize sadece 10. sıradan girdi.




9-Alacakaranlık - Bella Swan (Kristen Stewart)
Yenilikçilik adına değişik bir fikirle ortaya çıkan Alacakaranlık serisi, aşkın edebiyattaki yerini de neredeyse sarsmış durumda. Güzelliğinden çok ağır başlı tavrı ön planda olan Bella listemizde dokuzuncu sıradan öteye gidemiyor.




8-Örümcek Adam - Mary Jane Watson (Kristen Dunst)
Örümcek adamın uzatmalı sevgilisi Mary Jane, filmde hareketleriyle sinir bozucu bir karaktere dönüşse de, çekicilik bakımından tam not almıştı. Güzel gülüşü ve gözleri onu listemizde sekizinci sıraya kadar yükseltti.


7-Harry Potter - Hermione Granger (Emma Watson)
İlk filmde daha çocukken, bitmek bilmeyen okul ile birlikte büyüyen Hermione de, artık çekici bir kadın olma yolunda ilerliyor.




6-Hellboy - Liz Sherman (Selma Blair)
Selma Blair'in çok filmi bilinmez, çok fazla tanınmaz belki ama sadece Hellboy'daki rolüyle bile birçoklarının gönlünde taht kurmuştur. Asi yapılı, ateşle oynayan Liz en çekiciler listemizin altıncısı.




5-Tomb Raider - Lara Croft (Angelina Jolie)
Çok fazla fantastik filmi yoktur Angelina'nın. Fakat oyundan uyarlanan Tomb Raider filminden sonra kariyerinde zirveye giden basamakları hızla tırmanmıştır. Mezar soyguncusu, başına buyruk Lara, yapılan her listede kesinlikle ilk ona girecek kadar çekiciliğini kanıtlamıştır.




4-Kız ve Kurt - Valerie (Amanda Seyfried)
Film kötü olabilir, konu vasat sayılabilir, ama Valerie'nin masum güzelliği bu filmde konuşulmaya değer tek şeydir sanırım. Listemizde dört numaraya kadar yükselen Amanda, geleceğin vazgeçilmez fantastik film yıldızlarından biri olma yolunda gibi görünüyor.


3-Karayip Korsanları - Elizabeth Swann (Keira Knightley)
İlk üçe girmezse büyük derecede hakkının yeneceğine inandığım karakter. Karayip korsanları film olarak çok güzel olabilir, ama Elizabeth bu filmi daha güzel yapan etkenlerden biridir.




2-Pers Prensi - Tamina (Gemma Arterton)
Oynadığı fantastik filmlerde güzelliği fazlasıyla ön plana çıkan Gemma, listemizde ikinci sıraya kadar yükseldi. Yeri gelince masum, yeri gelince asi, yeri gelince güçlü rollerin üstesinden rahatlıkla kalkabilen Gemma, listemizde birinciliği zorlayan en büyük rakipti.




1-Suckerpunch - Babydoll (Emily Browning)
Hanginiz filmi izlerken onun güzelliğine kapılmadı? Ağladığında bile güzelliğinden ödün vermeyen kaç film yıldızı vardır?  Masum ama tehlikeli kaç güzel kız sizi bu kadar etkileyebilir? Bu soruların yanıtı için verilecek tek isim Babydoll. Gerçek hayatta belki filmdeki kadar güzel değil (Diğer hangisi öyle ki) ama filmdeki çekiciliği, filmden çok konuşulmasına neden olmuştur.

2 yorum:

  1. Twilight'taki mimiksiz kızın bile Arwen'in önünde olduğu bir liste, bence olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listeyi daha tarafsız bir şekilde düzenleyebilmemiz için, sayfanın en sonundaki anketlere katılarak, birinci olmasını istediğiniz adaylara oyunuzu verebilirsiniz...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...