28 Nisan 2012 Cumartesi

Fırtınaya Hazır mısınız?

Ülke olarak daha geçen günlerde "kuğu fırtınası"na yakalanmışken, meteorolojiden aldığımız bilgiye göre yepyeni bir fırtına daha yoldaymış. Balkanlar üzerinden gelen... aha tabi ki değil! George R. R. Martin'in çalışma masasının üstünden gelen bir fırtına imiş bu: Kılıçların Fırtınası...

Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin üçüncü kitabı olan "A Storm of Swords", Türkçeye "Kılıçların Fırtınası" isminde çevrildi ve bir önceki kitaptaki gibi iki cilt halinde basıldı. Önümüzdeki günlerde ise iki cilt birden kitapçı raflarındaki yerini alacak... Kendinizi fırtınaya hazırlayın!

Kılıçların Fırtınasına...


Tanıtım bülteninden;

"İktidar mücadelesindeki beş savaşçıdan birinin ölmüş, bir diğerinin gözden düşmüş olmasına rağmen savaş tüm şiddetiyle sürmektedir. Yedi Krallık’ın zor durumdaki hükümdarı Joffrey, Demir Taht’ta oturmaya devam etmektedir. En amansız düşmanı Stannis, takip ettiği büyücü kadının kurbanı olmuş ve bozguna uğramıştır. Nehirova’daki Genç Robb, Kuzey’e hükmetmekte; Daenerys yaşayan son ejderhalarla beraber kana bulanmış bir kıtayı katetmektedir. Rakipler son hesaplaşma için harekete geçerken büyük bir yabanıl ordusu, efsanevi Ötekiler’le birlikte medeniyetin merkezine doğru ilerlemektedir. 
 Diyarda sükûnet, Yedi Krallık’ın kılıçların fırtınası ile sarsılmasıyla mümkündür…"


Serinin tüm kitaplarının künyelerine ve tanıtım yazılarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...