16 Nisan 2012 Pazartesi

Crysis 3'ün Çıkacağı Netleşti

Yoğun bir söylenti trafiğiyle geride bıraktığımız haftanın ardından tahminler doğru çıktı. Crytek ve Electronic Arts, Crytek'e ün veren Crysis serisinin üçüncü yapımını duyurdu!

     Oyun dünyasının en önemli bilimkurgu örneklerinden olan Crysis serisinin yeni yapımı 2047 yılında geçiyor. Bizleri Crysis 2'de yıkılmış bir New York'a davet eden serinin üçüncü yapımı da New York'ta yer alacak ve karakter olarak Prophet'i canlandıracağız.

     2013 yılının bahar aylarına göz kırpan Crysis 3, yaşanan olaylar sonrasında yeşilliğe bürünmüş bir New York'ta sahne alacak. Oyunun duyurulduğu platformlar arasında ise yeni neslin ilk temsilcisi Wii U yer almıyor, PC, PS3 ve X360 gösteriliyor.

    Duyurunun haricinde, yayınladığı kapak tasarımlarıyla birlikte duyurunun önceden habercisi olan Game Reactor'e konuşan Cevat Yerli, oyun hakkında teknik açıdan detayları da aktardı. "Crysis 3 açık dünya oynanışına sahip olacak ve güçlü bir savaş mekaniğiyle gelecek." açıklamasını yapan Yerli, "CryEngine'in en son ve en güçlü sürümüyle birlikte Crysis 3 oyuncularına mükemmel bir atmosfer sunacağız." şeklinde konuştu.

     Bu arada duyuruyla birlikte Crytek ve EA, oyunu ön siparişe de sundu. Bugünden itibaren $59.99/£49.99 fiyat etiketiyle oyunu ön sipariş yapan kullanıcılar Crysis 3'ün Hunter Edition'una erişebilecek. Oyunun bu sürümü Crysis 3'ün şimdiden simgesi haline gelen özel oyun içi yayı ve Hunter Nanosuit'ini içeriyor. Ayrıca Hunter Edition, oyunun multiplayer kısmında level 5'e kadar ekstra XP de sağlayacak. Bu sürümün haricinde ise seçilmiş perakendecilere özel olarak Stalker Pack, Overkill Pack ve Predator Pack de, ön siparişlerde sunulacak.

Yayınlanan Ekran Görüntülerine Erişmek İçin Aşağıdaki Kaynağa Tıklayabilirsiniz...

Kaynak: Bölüm Sonu Canavarı

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...