15 Mart 2012 Perşembe

Diablo 3 Geliyor!

Merakla beklenen efsane oyun Diablo 3'ün çıkış tarihi belli oldu. 15 Mayıs'ta çıkacağı duyurulan oyunu ön sipariş vermek mümkün. Oyuna eklenen yeni özelliklerin bazıları ise kısaca şöyle :

Kabiliyet Rune'ları :

Diablo 3'te runların etkisi çok daha arttırılmış durumda. Runelar değişik elemental hasarlar vermekle kalmayıp, becerilerinizi ve güçlerinizi de arttırmakta.

Takipçiler :
Artık takipçilerimizi sadece giydirmek yerine, kazandıkları beceri puanlarını kendilerine ait becerilere dağıtabileceğiz.

Pürüzsüz Etkileşim :
Çantanızın kontrolü artık çok daha kolay. Eşyalarınızı kasanıza koymak için şehrinize dönmek zorunda kalmadan, sadece onları ışınlayarak seyahatinize devam edebileceğiniz gibi, fazla eşyaları takipçilerinize vererek daha fazla alan kazanabileceksiniz.

Savaşlar : Daha hızlı, daha zekice, daha derin
Özelliklerinizi tekrar kullanmak için verilen bekleme süreleri yüzünden artık bunları hangi düşmana, ne zaman kullanmanız gerektiğini iyi ayarlamanız gerekmektedir. Savaş alanını yeterince hızlı ve iyi bir şekilde kontrolünüz altına alamazsanız, ölmenize ramak kalabilir.

Geliştirilmiş Kontroller :
Becerilerinizi seçip kullanmak artık çok daha kolay hale getirilmiş durumda.Sadece farenizi kullanarak oyuna hakim olmanız fazlasıyla kolaylaştırılmış.

Müzayede Evi :
Oyunun en ilgi çekici yanı bu olsa gerek. Eşyalarınızı müzayede evine koyup online oyuncular arasında açık arttırma ile satabileceksiniz. Ve eskisine nazaran çoklu oyuncu sistemi çok daha geliştirilmiş durumda.

Sınıflar ve Becerileri :
Diablo 3'te 5 sınıf savaşçı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ancak, artık her sınıf becerilerini kullanabilmek için kendi "mana" türünü harcamak zorunda. Kısacası tek bir mana iksiri çeşidi olmayacak.

Yaratıklar:
Her yaratık, kimisi eski kimisi yeni olmak üzere kendine ait yıkıcı özelliklere sahip.Hiçbir düşman basit birer ayrıntı değil kısacası.

Genişletilmiş Zorluk :
Artık seçtiğiniz zorluk seviyesine göre bulabileceğiniz eşyalar da güçlenecek. Eğer düşük bir zorlukta oynuyorsanız, yüksek zorlukta bulabileceğiniz eşsiz nesnelerin hayalini kurmayın. Ayrıca oyuna Normal, Nightmare, Hell zorluklarının yanı sıra Inferno'da eklenmiş durumda. Level kapasitesini dolduran karakterleri dahi zorlayacak olan bu zorluk tam bir meydan okuma.

Başarılar :
Oyunda elde ettiğiniz başarılar Battle.net üzerinden yayınlanabilecek ve birinci olmak için kıyasıya mücadele edeceksiniz.

Özetle Diablo 3'e başladınız mı, yanınıza en az bir aylık erzak alın. Güneş yüzüne hasret kalacağınız haftalar sizi bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...