28 Ağustos 2012 Salı

Star Wars Komedi Dizisi Oluyor

Ünlü filmlerle dalga geçen komedi dizilerine iddialı bir rakip geliyor. 

Bazı izleyiciler için, derin bir felsefi altyapıya sahip olan Star Wars (Yıldız Savaşları) serisi, kimilerinin gözünde başarılı görsel efektlerden fazlasını sunmaz. Seveni kadar nefret edenin de bol bulunduğu Star Wars evreni, tüm eleştirilere rağmen sinema tarihinde altın harflerle özel bir yere sahip oldu. Günümüzde Star Wars adı sadece 6 klasik filmle sınrlı değil. Sevenlerinin yaşam tarzına uygun ürünler üzerinde Star Wars markasını sık sık görmek mümkün.

Geçtiğimiz aylarda, serinin yaratıcısı George Lucas artık emekli olacağını açıklamıştı. Lucas'sız Star Wars'un geleceği yeri merak edenler için ilk proje açıklandı. Big Bang Theory, IT Crowd gibi popüler filmlere göndermeler yaparak beğeni toplayan dizilere cevap Star Wars markasıyla geliyor.

Star Wars Detours adlı yeni animasyon dizisi günümüzün yaşam tarzını, uzaklardaki galaksiye taşıyacak. İmparator, Facebook kullanıyor, karakterler paparizelerle uğraşıyor günümüz yaşam tarzını yansıtan her şey dizi de kullanılarak hem Star Wars, hem de modern insan eleştirilecek.

İşte yayın tarihi belli olmayan dizinin ilk fragmanı:

Star Wars Detours Facebook Sayfası İçin Tıklayınız

Kaynak: Techno-Labs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...