18 Mart 2012 Pazar

Beter Böcek Geri mi Geliyor?

Seth Grahame-Smith'in yazdığı ve son zamanların en çok beklenen filmlerinden biri olan Abraham Lincoln: Vampire Hunter'ın ardından, Grahame-Smith bir başka bomba açıklamayla karşımıza çıktı.

1988 yapımı ve Tim Burton'un elinden çıkan Beter Böceğin, devamını yazmak için düşündüğünü fakat şimdiye kadar fırsat bulamadığını, ancak bu sene içinde kitaba başlayacağını bildirdi. Grahame-Smith ayrıca, Tim Burton ve Michael Keaton ile bu konu hakkında konuştuğunu ve onlardan destek aldığını belirtti. Aradan geçen 24 yıldan sonra, Michael Keaton, Beter Böcek rolünü almayı, Tim Burton ise yapımcılığı üstlenmeyi seve seve kabul edeceklerini belirtmişler.

Kitabın ardından filmin yapılması da an meselesi olacağını düşünürsek, Beter Böcek 2 filmini 2015 yılı içinde vizyonda görmemiz muhtemel... Haydi şimdiden 3 kere ismini tekrarlayalım. Kim bilir, belki daha erken gelir ;)

1 yorum:

  1. Çocukluğumun en korkunç filmi.. Öbür taraftaki, tozla kafası küçülen adamı hiç unutamıyorum mesela.. Bir de trabzanlardaki beter böceğin yılana dönüşmesi sahnesini.. 2015 biraz uzak gibi ama yine de beklemeye değer.. Tim Burton favorimdir, eminim harika bir iş çıkacak.. Sabırsızlandım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...