24 Şubat 2012 Cuma

Warcraft Serisi

1- EJDERHANIN GÜNÜ

Yazar: Richard A. Knaak
Özgün Adı: Day Of The Dragon
Çeviren: Görkem Köroğlu
Yayınevi: Artemis Yayınları
Sayfa Sayısı: 370

Dalaran büyücülerinin dışladığı genç büyücü Rhonin eski mevkkine dönme fırsatı arıyordu. Kendisini destekleyen gizemli bir büyücü sayesinde bu fırsatı buldu. Bunun için, orkların elindeki, tehlikeli Khaz Modan diyarına bir yolculuk yapması gerekmekteydi.Rhonin ve yol arkadaşı, korucu, elf  Vereesa ise “tıpkı bir insan” gibi sabırsız olduğu için gençliğinden bu yana ustasından en çok duyduğu azar bu olmuştu. Bu yolculukta Rhonin’e katıldı ve tahmin edemeyecekleri bir maceraya birlikte sürüklendiler. Büyü, elfler, insanlar ve yıldırım çekiçlerini kaybetmek yerine sakallarını feda etmeye hazır cücelerle entrika ve heyecan dolu bir maceraya hazır mısınız? Ejderhanın Günü’nde her türlü süprize hazır olun!
Azeroth’un kapıları sizler için açılıyor.


2- BÜYÜK ŞEF

Yazar: Christie Golden
Özgün Adı: Lord Of The Clans
Çeviren: Görkem Köroğlu
Yayınevi: Artemis Yayınları
Sayfa Sayısı: 234

Düşman belledikleri orcklardan bir gün bebek kaçırdı insanoğlu. Adına köle anlamına gelen “Thrall” dediler. O bebek bir insan aile tarafından para karışılığı büyütüldü ve bizim oyunlarda tanıdığımız muhteşem lider Thrall ortaya çıktı. İnsanların elinde bir kukla ve bir köle olarak büyütülen Thrall’ı bu hayata tek bir şey bağladı: büyütüldüğü ailedeki ablası…Halkına geri dönmek ve insanların sandığının aksine orcların da geleneklerine bağlı ve onurlu bir halk olduğunu kanıtlamak artık onun ellerinde. Bazı insanlar onu baş düşman bellemişken o hala daha doğruyu bulmak için umutlu.
Ateş Lejyonunun gelip bozduğu düzeni geri getirmek için orclar arasında onurlu bir Şef doğdu!
Azeroth’da işimiz henüz bitmedi.


3- SON BEKÇİ

Yazar: Jeff Grubb
Özgün Adı: The Last Guardian
Çeviren: Görkem Köroğlu
Yayınevi: Artemis Yayınları
Sayfa Sayısı: 265

Büyücü çırağı Khadgar, en çok korkulan ve en güçlü büyücü olan Medivh’in yanına, büyücüler konseyi Kirin Tor tarafından gönderildi. Genç Khadgar onunla birlikteyken, Medivh’in bir deli mi yoksa bir köle mi, olduğunu keşfedip en korkunç kabuslarında göremeyeceği şeylerle yüzleşecek.Tirisfal Bekçileri de ne? Dünyayı neye karşı koruyorlardı? İblis ordusu, Ateş Lejyonu hala hayatta mı? Bu karmaşada Medivh ve Khadgar’ın rolü nedir peki? Warcraft Üçlemesi’nin bu son kitabında yeni bir macera, yeni karakterler gelirken, maceranın dozu bir nebze olsun azalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...