27 Şubat 2012 Pazartesi

J. K. Rowling'in Yeni Kitabı Duyuruldu

Joanne Kathleen Rowling
Dünyada milyonlarca hayranı olan roman serisi Harry Potter'ın yazarı Joanne Kathleen Rowling'den yepyeni bir kitap geliyor.

J.K. Rowling'in açıklamalarına göre bu seferki roman yetişkinlerin ilgisini çekecek türde bir fantastik kurgu olacakmış. Harry Potter serisiyle bile çocukların yanı sıra milyonlarca yetişkini de etkileyen yazarın, yetişkinlere yönelik yazacağı romanıyla ne kadar büyük bir kitleye hitap edeceği merak konusu.


Roman hakkında bilinen tek şey ise, J. K. Rowling'in, romanın basılması için ABD ve İngiltere'deki "Little, Brown" yayıneviyle anlaşmaya varmış olması. Kitabın adı, dağıtılma tarihi, konusu ve roman hakkındaki diğer ayrıntılar hakkında ise bu sene sonuna doğru açıklama yapılacağı bildirildi.

Rowling, yeni kitabı için ise şunları söyledi : 


"Yazmayı çok seviyorum, yeni kitabım Harry Potter serilerinden çok farklı olacak. Harry serisi ile yakaladığım başarı beni farklı alanlarda yazmak için cesaretlendirdi. Yayıncılarım da bu fikre bayıldılar."

"1998'de kitabı ilk okuyan hayranlar şimdi üniversitede veya daha büyükler ve biraz daha büyüklere hitap eden bir kitap için hazırlar"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...