7 Haziran 2012 Perşembe

RoboCop Tekrar Vizyonda

1987 Yılının klasiği olan Robocop tekrar sinemalara gelmek için gün sayıyor. Amerika'daki gösterim tarihi 9 Ağustos 2013 olarak belirlenen  filmin kadrosuna, en son Avengers filminde Nick Fury olarak bildiğimiz Samuel L. Jackson da katıldı.

Yeni yapımda RoboCop rolünü ise, 3D olarak sinemalara gelen bilim kurgu, korku filmi Karanlık Saat'in (The Darkest Hour) Skyler'ı Joel Kinneman üstlenecek. Filmin yönetmenliğini José Padilha'nın yapacağı RoboCop'a ayrılan bütçe ise 100 milyon dolar.


RoboCop Serisini İzlememiş Olanlar İçin Kısa Bilgiler:
RoboCop, yönetmenliğini Paul Verhoeven'ın üstlendiği, başrollerinde Peter Weller, Dan O'Herlihy, Kurtwood Smith, Nancy Allen, Miguel Ferrer and Ronny Cox'un yer aldığı bilim-kurgu türü bir filmdir. Filmin kazandığı başarıdan sonra iki devam filmi, dört televizyon dizisi, iki çizgi roman, iki çizgi film yapıldı.

Bir çete çatışmasında çete üyeleri tarafından kurşuna dizilerek acımasızca öldürülen polis memuru Alex Murphy'nin bedeni çelikten yapılmış bir robotla birleştirilir ve RoboCop adı verilir.Aynı zamanda Alex Murphy robotla birleştirilirken hafızası silinmesine rağmen tekrar geri kazanmıştır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...