23 Şubat 2012 Perşembe

Danışmanlar ve Krallar Serisi

1- BÜYÜCÜAVCISI

Yazar: Elaine Cunningham
Özgün Adı: The Magehound
Çeviren: Ayşe Şirin Okyayuz Yener
Yayınevi: Phoenix Yayınevi
Sayfa Sayısı: 422

Sihir kimilerinin hayatıdır...
Matteo, sihirden yoksun olarak yetiştirilip Halruaa'nın ileri gelenlerine danışmanlık yaptı. Şimdi kendi gerçeğinin peşinde...
Yürümesi gereken yol ise zorlu... Gerçeği ararken, esrarengiz Kabal'dan kaçmak ve yanında sadece bir sokak piçiyle, kabuslarından daha korkunç bir canlıyla savaşmak zorunda. Üstelik peşinde ise sihrin merhametsiz celladı var: Büyücüavcısı...
"Gerçek çoğu zaman yalan kadar ilginç değildir." diye mırıldandı Matteo. Kiva gülümsedi.
"Bence de öyle. Gerçeğin aksine, yalanın bir mantığı olmalıdır. Yalan akla yatkın olmalı ve detayları düşünülmüş olmalıdır."


2- SELGEÇİDİ

Yazar: Elaine Cunningham
Özgün Adı: The Floodgate
Çeviren: Ayşe Şirin Okyayuz Yener
Yayınevi: Phoenix Yayınevi
Sayfa Sayısı: 444

Savaştan sonra, bazı savaşçılar artık evlerine gitmek istiyorlar. Diğerleri ise intikam...
Akhlaur Bataklığı Savaşı artık bitti ve kahramanların yolları ayrıldı. Biri, bir büyücünün çırağı olup esrarlı soyunu öğrenmeye çalışırken, diğeri ise kraliçesine döndü ve her şeyin ne kadar da değiştiğini gördü.
Ancak ikisinin de farkında olmadığı bir şey var: Büyücüavcısı kızgın kudretini kendisinden alanları asla affetmeyecek ve intikamını alana dek hiçbir şey onu durduramayacak.
Öfkesi, Akhlaur Bataklığı'nın sadece bir başlangıç olduğunun kanıtı...


3- BÜYÜCÜSAVAŞI

Yazar: Elaine Cunningham
Özgün Adı: The Wizardwar
Çeviren: Ayşe Şirin Okyayuz Yener
Yayınevi: Phoenix Yayınevi
Sayfa Sayısı: 430

Halruaa'nın danışmanları bir kez daha büyücü Akhlaur'un saldırısını savuşturmuşlardı. Krallık bir kez daha düşmanlarından kurtarılmıştı.
Ama zaferin bedeli çok ağır olur. Yaşlı Kral zayıflamış, güçleri azalmıştır. Başdanışmanı Matteo, görevi ve yüreği arasında bölünmüştür. Akhlaur Bataklığı Savaşı'nın kahramanı Tzigone, belki de asla kaçamayacağı karanlık bir dünyaya atılmıştır ve zamanın eşiğinde Akhlaur ile yandaşı Büyücüavcısı nihai intikamlarına hazırlanmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...